Tisdag innan jul

Nu är det ba.ra några dagar till jul och jag tror jag är helt klar med allt vad julklappar heter. Har bara en liten sak att fixa imorgon på Väla efter samtalet. Hoppas bara att det inte är alltför mycket folk där då. Pallar jag inte. Som sagt så ska jag först på samtal imorgon förmiddag. Sen på tidiga eftermiddagen blir jag hämtad av en nymasserad Agneta för att sen åka hem till dom och göra sig klar för kvällens konsert. Precis som förra året ska vi ha en liten julkonsert i Borstahusens kapell. Var jättemysigt och hoppas det blir det även i år. Ser ju dock ut att bli samma väder som förra året, snöstorm. Förhoppningsvis inte lika illa.
Finns en risk nu att jag får ta både sång och piano på julafton nere hos mamma. Om jag kommer ner där vill säga. Hon har fixar mat och allt till oss och ska bli mysigt. Jag har lånat ett spel som vi kan roa oss med om vi blir insnöade.
Trött var jag imorse när klockan ringde. Hoppas kunna somna snabbt ikväll och ladda inför samtalet. Fan vad tufft det är att gå i terapi. Nu kommer det bli två gånger i veckan. En gång individuellt och en gång i grupp. Shit liksom!
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Sanningen om Anna

Om mitt liv då - med anorexi o självskadande och mitt liv nu då jag kämpar med att ta mig ur det helt och hållet.

RSS 2.0