30 augusti 2000

Oj vad allt handlar om vikten när jag läser i min dagbok. För tio år sen var jag ju inlagd i Lund. Jag hade lyckats svälta ner mig på en väldigt låg vikt. Och det enda det handlade om när jag kom in var att jag skulle upp i vikt. Det gick så fort. Varför måste man gå upp så fort i vikt? Jag förstår inte det. Förstod inte då och gör det inte nu heller. Det är ju faktiskt inte där det sitter! Jag gick ju upp flera kilo i veckan. Och då ökade ju ångesten bara ännu mer. Det enda jag skriver är hur tjock jag är. (det är ändå mer än 20 kilo mindre än jag väger nu). Och sen all ångest. Jag saknade hjälp med den. Gillar inte att det behandlas med medicin. Jag har tagit en hel del lugnande och visst är det skönt att ta. Men nu på senare tid har jag kunnat se att jag faktiskt fått mer konstiga tankar då. Att jag inte kunnat hantera mina impulser. När jag tog stesolid skadade jag mig ofta. Om jag fick minsta tanken på att skada mig hade jag inte ork att kämpa emot. Låter säkert jätterörigt. Men det är svårt att förklara.

Måndag kväll

Vad är nu detta? Jag har absolut inte tid till att bli sjuk. Så det ska jag inte! Har fått kontigt kli i halsen och näsa. Håller tummarna för att det bara är allergi eller nåt. Blir ingen lång kväll idag. Ska upp tidigt imorgon också. Först på sjukgymnastik och sen ska jag till Lund för att hälsa på fina E. Kommer kännas konstigt att gå in på avdelningen igen. Var ju några år sedan jag var där. Hoppas jag får positiva reaktioner om det är nån personal från "min tid". Ser fram emot att ge fina E en jättekram. Hon ska inte behöva vara där! Hon är värd att må bra! Och det gäller alla andra. Jag vill kunna göra en förändring för andra. Tänk om det verkligen skulle funka!

Denna vecka

Denna vecka känns det verkligen att terminen kommit igång. Det blir massor med jobb vilket är kul men samtidigt nervöst. Igår var första lektionen på dansen alldeles själv och idag första dagen helt själv i butiken en heldag. Det känns kul men samtidigt nervöst som sagt. Saken är den att imorgon går min sjukskrivning ut och som det ser ut nu kommer jag vara halvt sjukskriven. Så jag kommer tjäna mina egna pengar. Det är det bästa i det hela. Att jag får känna att jag faktiskt får in mina pengar själv.

Har haft en liten paus här nu eftersom jag fick en del att göra. Det kom en hel pall med vagnar innan som jag har monterat. Det är supermysigt! Fyra vagnar är klara, varav två syskonvagnar. Bara en kvar nu :) Heja Byggare Bob goes Anna, hihi.

     City Select, går att kombinera lite som man vill :) Både som enkelvagn och dubbel.

  

 City Mini, dra i ett handtag och den är ihopfälld :) Supersmart!

Sanningen om Anna

Om mitt liv då - med anorexi o självskadande och mitt liv nu då jag kämpar med att ta mig ur det helt och hållet.

RSS 2.0