Blä

Detta tar fan kål på mig!
Jag orkar inte med skiten längre!
Jag blir bara så arg
Och kvällarna är jättejobbiga
Då drar tankarna igång
FAN!!

23 december 2002

Julen 2002 trodde jag skulle bli helt genom-hemsk. Men efter ett häftigt besök blev den inte så illa. Jag var inlagd på psyk i Landskrona och var väldigt dålig. Läkaren vågade inte låta mig åka hem. Inte ens mågra timmar på julafton. Det tog verkligen emot för honom att ge mig det beskedet. Då gav han mig ett roligt besked :) Min lille Puh var välkommen på ett besök. Om vi var inne på mitt rum så skulle det ju inte märkas. Så den 4:e advent fick jag fint besök av min lille katt. Ryktet spred sig snabbt bland personalen och alla ville komma in och hälsa på honom. Det var såååå mysigt. Jag visste att hela släkten skulle träffas hos moster Susanne på lille-julafton och ha mys. Visst kändes det orättvist, men jag hade nog inte orkat ändå. Dagarna ägnades åt sondmatning och att hantera ångesten. Lillebror Emil som varit ute och rest jorden runt ett halvår skulle komma hem på julafton vilket vi alla tyckte var en konstig dag. Men han hade helt andra planer. Han hade ordnat att en kompis hämtade honom vid flyget redan någon dag innan och satt sen hemma hos honom och gömde sig. Han ringde till och med till mamma och sa att han var någonstans i värmen. Egentligen satt han typ 1 km bort bara. Men när sen alla är samlade hos moster så dyker han upp där. Ingen fattar att det är Emil och massor med glädjetårar fälls. Direkt där satte han och mamma sig i bilen och körde upp till mig. Jag var inne på toaletten när personalen knackar på och säger att jag har besök. Vem skulle det vara? Alla var ju och firade jul. Jag öppnade dörren och ser Emil mitt i rummet. Det enda jag får fram är: Vad fan gör du här?? Misstänker att han blev ganska chockad av att se mig också. Det var nog ingen trevlig syn och med slang i näsan. Men på julafton kom han och mamma upp till mig och tittade på Kalle Anka kl 15. Mitt i mitt "fika" och sondmatning. Men dom såg lite utanför ramarna och vi kunde sitta i soffan framför tv:n.
En bild på mig och min lille Puh när han var på besök :)

Tisdag innan jul

Nu är det ba.ra några dagar till jul och jag tror jag är helt klar med allt vad julklappar heter. Har bara en liten sak att fixa imorgon på Väla efter samtalet. Hoppas bara att det inte är alltför mycket folk där då. Pallar jag inte. Som sagt så ska jag först på samtal imorgon förmiddag. Sen på tidiga eftermiddagen blir jag hämtad av en nymasserad Agneta för att sen åka hem till dom och göra sig klar för kvällens konsert. Precis som förra året ska vi ha en liten julkonsert i Borstahusens kapell. Var jättemysigt och hoppas det blir det även i år. Ser ju dock ut att bli samma väder som förra året, snöstorm. Förhoppningsvis inte lika illa.
Finns en risk nu att jag får ta både sång och piano på julafton nere hos mamma. Om jag kommer ner där vill säga. Hon har fixar mat och allt till oss och ska bli mysigt. Jag har lånat ett spel som vi kan roa oss med om vi blir insnöade.
Trött var jag imorse när klockan ringde. Hoppas kunna somna snabbt ikväll och ladda inför samtalet. Fan vad tufft det är att gå i terapi. Nu kommer det bli två gånger i veckan. En gång individuellt och en gång i grupp. Shit liksom!

Sanningen om Anna

Om mitt liv då - med anorexi o självskadande och mitt liv nu då jag kämpar med att ta mig ur det helt och hållet.

RSS 2.0