Vad är det som händer?

Vad är det som händer i vår värld?? Det är helt hemskt och fruktansvärt.
Jag minns att min mamma ofta fick frågan när Tsunamin drog över Khao Lak eller när de två planen flög in i tornen den 11 september : Var var Gud denna dag?
Men som min mamma då svarade så är det faktiskt inte Gud som skapar detta! Det är människorna!
Frågan är om människorna egentligen vill höra det svaret?! Inte kan väl vi?? Inte kan väl dom?? Men JO. Ni ser ju själva nu!
Det är helt grymt och fruktansvärt!!

WHAT THE WORLD NEEDS NOW IS LOVE SWEET LOVE!!

Vilken morgon!

Lyckades faktiskt försova mig idag! Så himla pinsamt. Jag vet att jag vaknade till av klockan iaf. Men mobilen då? kan jag ha stängt av den trots att jag hade inställt på TVÅ ringningar!! Mysko och pinsamt! 8.15 skulle jag ju va på samtal. Och inte nog med det. Han skulle bjuda mig på frukost som en del av behandlingen. Typ 09.05 vaknade jag. Och 9.04 gick min buss till jobb!! Panik!! Så det var bara till o hoppa upp och ta på sig kläder, packa ner lite mat att ha under dagen och ner till bussen. Den gick till tåget i Ramlösa. Och det hann jag med. Så himla pinsamt! Och hela dagen blir ju bara helt upp och ner bara för detta. Jag hann iaf ner till butiken för att öppna i tid.
Mamma sa nu att det kan va för att jag sover i bäddsoffan i vardagsrummet. Somnar ofta med tv:n igång. Och vaknar jag mitt i natten (vilket jag alltid gör) så drar jag igång tv:n igen eftersom jag vet att jag somnar då. Tydligen sover man inte lika bra då bland allt detta. Och det kan säkert ligga en hel del i det. Så ikväll tar jag mitt pick och pack och flyttar in i min säng igen. Hoppas kunna sova bättre då, har ju sovit som en kratta nu en tid.

Annars får jag ta och införskaffa denna lilla bok!

Torsdag 14 juli 2011

Det är sommar nu sägs det. Men ute öser det ner. Oj vad det regnar. Lite typiskt eftersom det är Karneval i Landskrona från idag till söndag. Men finns inget att göra åt det. Och vad gör man då? Jo accepterar. Nån som präntat in det i skallen på mig.

Vad gör man med det man inte kan göra något åt? Jo, accepterar!

Inte alltid lätt kan jag säga. Men i denna situationen går det rätt bra att tänka så.

Har varit på Badhuset och simmat idag. Tänkte att jag skulle gå dit vid lunchtid så att det kanske är lit lugnt. Men där tänkte jag fel. Tänkte ju inte på att det var sommarlov, semestertid, regn.... Ja massor med anledningar för att det skulle vara en hel del folk. Både i simspåren o i lilla poolen med barnen. Men det är superskönt att simma.

Ikväll är det dags för Gospelmässa. Ska bli supermysigt. Brukar vara sån härlig känsla.

Take care!

Sanningen om Anna

Om mitt liv då - med anorexi o självskadande och mitt liv nu då jag kämpar med att ta mig ur det helt och hållet.

RSS 2.0