Lite coolt!

En kvinna kom in i butiken idag som jag har ett så stort minne av från förra sommaren. Jag var rädd att hon skulle stå och föda här inne hos mig när jag jobbade. Oj vad nervös jag var när hon stod här. Så kommer hon in idag :) med en liten kille i vagnen på 1 år!

Tisdag

Nu är det snart dax för skola igen. Ser verkligen fram emot det men samtidigt är jag så sjukt nervös. Hur pallar jag kraven som redan irriterar mig?! Flytt mitt i allt. Tänk om det inte går!! Tänk om jag inte får bra resultat!! Då är nästa års projekt kras. Vill börja läsa teologi nästa år. Och det går ju inte om jag inte klarar detta året som väntar. BlaBlaBlaBla

Sista dagen!

Idag är det sista dagen på mitt härliga sommarjobb i Kvistofta församling och Bårslöv/Fjärestad kyrkogård. Om ni vill ha ett härligt sommarjobb nästa år och vill vara ute i friska luften kan jag verkligen rekommendera detta. Som kyrkogårdsarbetare. Det är helt klart roligare om man är över 18 :P Då får man köra alla maskiner ju!
Att sitta på gräsklipparen och filosofera, lyssna på OS i hörlurarna här hur mysigt som helst. Sen är det ju massa annat så klart.
Vi ska strax iväg till Landskrona för att avsluta med en trevlig lunch på Basilika. Alla sommarjobbare som är kvar och de andra som jobbar där.
 
Fick ett mail innan om att min telefon är klar nu :) Den har ju varit på reparation sen förra veckan. Haft abstinens men samtidigt har jag nu vant mig vid min gamla knappis :)
 
Ha d gött alla!
 
Nästa vecka ( fr o m imorgon e d butiken som gäller :) )

Sanningen om Anna

Om mitt liv då - med anorexi o självskadande och mitt liv nu då jag kämpar med att ta mig ur det helt och hållet.

RSS 2.0